Beall industrie Group Co., Limited is de toonaangevende fabrikant en leverancier van roestvrij staal, dubbelzijdig afdrukken en super nickle legering materialen met 20 jaar ervaring in het leveren aan een grote verscheidenheid aan eindgebruikers uit andere velden. Beall Industry Group heeft sinds eerdere jaren 1990 stapte op het gebied van roestvrij staal. Met de 20 jaar ontwikkeling, Beall industriegroep nu omvat een totaal landing gebied 520.000 vierkante meter en heeft 500 medewerkers.

Beall industriegroep nu hebben 2 productievestigingen zoeken in de oostelijke provincie Jiangsu en Zhejiang provincie, een verkoopkantoor in Shanghai.Now de productie-installaties van Beall industriegroep covers 4 productielijnen van smelten met inbegrip van 2 sets van 12 ton ordonnateurs refing oven, 1 set van 15 ton ordonnateurs refing oven en 1 set van 18 ton ordonnateurs refing oven; 1 uitrusting voor continugieten staal billet machine; 5 sets van koudwalsen machines; 3 sets van deoxygenated helder gloeien oven, 1 set van 20 ton warmtebehandeling ovens; geavanceerde 4 inch tot 20 inch koude tekening machines en andere apparatuur.

Sinds de oprichting van internationale verkoopkantoor in Shanghai werkt Beall van professionele internationale verkoopteam ijverig om te voldoen aan een stijgende vraag van mondiale markt. Nauwe samenwerking tussen onze ervaren fabriek en professionele internationale verkoopteam belooft Beall klanten betrouwbare kwaliteit, op tijdige levering, professionele service voor en na verkoop. Beall doet zijn best om te helpen klanten kosten besparen, het concurrentievermogen, het maken van winst.

De reputatie en deskundigheid Beall Industry Group heeft verworven door de jaren heen heeft het onder de marktleiders voor de gerelateerde producten in de hele wereld!