Dubbelzijdig 2205 Sainltess staal ronde Bar

Praat nu
Productdetails

Dubbelzijdig 2205 Sainltess staal ronde Bar

2205 roestvrij staal met hoge sterkte, goede gevolgen taaiheid en goede algehele en lokale weerstand tegen corrosie te benadrukken.

Het is geschikt voor bouwkundig, bouw, chemische industrie, vervoer, grootschalige chemische container, aardgas en aardolie-industrie, papier industrie, milieuvervuiling controleapparatuur, enz.

Duplex Stainless Steel Bar

Duplex roestvast staal Bar

Stainless Steel Round Bar

Roestvrij staal ronde Bar

Duplex 2205 Round Bar

Dubbelzijdig 2205 ronde Bar

Duplex Stainless Steel Bar Suppliers

Duplex roestvast staal Bar leveranciers


Inleiding:

Dubbelzijdig 2205 sainltess stalen ronde staafis onze ster producten. Beall Industry Group heeft samengewerkt met Toyota, Duitsland-auto-industrie, wijd op dubbelzijdig stalen balk. Tolerantie van 0.05mm kan worden bereikt!

Beall Industry Group is gespecialiseerd in de vervaardiging van Duplex stalen balk met hoge kwaliteit! De geboden door Beall industriegroep bar geniet een goede reputatie in de internationale markt. We verwelkomen dat u bestelling proef voor het testen van onze kwaliteit.

 

Productbeschrijving:

Tolerantie H9, H10, H11 of als uw eis
Toepassingsgebied Dubbelzijdig stalen balk meestal toegepast in motor, bouw, geneeskunde, voedsel, papier, machines, wasmachine, chemicaliën, dom containers en andere industrieën. zeewater milieu, petrochemische, kunstmest, olie-raffinage, licht/voedsel, papier pulp en maken papier, energie andenvironmental bescherming-industrie.
Belangrijkste markt We hebben habitué klanten van
Europa: Duitsland, Nederland, Rusland, Finland, Tsjechische, Oekraïne, Italië, Spanje, Polen
Midden-Oosten: Iran, UAE, SA, Irak, Qatar, Isreal, Jordanië, Bahrein, Koeweit
Zuid-Amerika: Brazilië, Chili, Peru, Venezuela, Uruguay, Argentinië

Afrika: Egypte, Zuid-Afrika, Nigeria

Centrale & Noord Amerika: Mexico, VS, Canada, Costa Rica
Zuidoost-Azië en de Stille Oceaan: Japan, Zuid-Korea, Singapore, Thailand, Indonesië, Australië

 

Chemische samenstelling:

%

C

MN

P

S

Si

Min

 

 

 

 

 

Max

0.03

2

0.03

0.02

1

%

Ni

CR

Mo

N

 

Min

4.5

21

2.5

0.08

 

Max

6.5

23

3.5

0.2


Stainless Steel Bar application.png

 

Onze Commitent:

Beall belofte beste kwaliteit, concurrerende prijs en professionele service.

1. gratis monster is beschikbaar.

2. molen testcertificaat wordt geleverd met de verzending.

3. de derde partij inspectie wordt geaccepteerd.


 

Informatie:

Beall Industry Group Co., Limited is de toonaangevende fabrikant en leverancier van roestvrij staal, duplex en super nickle legering materialen met 20 jaar ervaring in het leveren aan een grote verscheidenheid aan eindgebruikers uit andere velden. Beall Industry Group heeft sinds eerdere jaren 1990 stapte op het gebied van roestvast staal. Met de 20 jaar ontwikkeling, Beall industriegroep nu heeft een totaal landing gebied 520.000 plein en 500 werknemers.

 

Beall industriegroep hebben nu 2 productievestigingen in de oostelijke provincie Jiangsu en Zhejiang provincie, een verkoopkantoor in Shanghai.Now Beall Industry Group omvat 4 productielijnen van het smelten, met inbegrip van 2 sets van 12 ton ordonnateurs fering oven, 1 set van 15 ton ordonnateurs refing oven en nog 1 set van 18 ton ordonnateurs refing oven; 1 uitrusting voor continugieten stalen billet machine; 5 sets van koudwalsen machines; 3 sets van de gedeoxygeneerd helder gloeien oven; 1 set van 20tons warmtebehandeling ovens; 4 inch tot 20 inch koude tekening machines en andere advancedequipments.

Stainless Steel Bar Manufacturers

Stainless Steel Bar Manufacturers

201706131324465302370.jpg 201706131324599383359.jpg


Stainless Steel Bar Customer Stainless Steel Bar factory

Sinds de oprichting van internationale verkoopkantoor in Shanghai werkt Beall van professionele internationale verkoopteam ijverig om te voldoen aan een groeiende vraag van de wereldmarkt. Nauwe samenwerking tussen onze ervaren fabriek en professionele internationale verkoopteam belooft Beall klanten betrouwbare kwaliteit, op tijdige levering, professionele service voor en na verkoop. Beall doet zijn best om te helpen klanten kosten besparen, het concurrentievermogen, het maken van winst.


 

Pakket:

1. geweven tas 2. houten doos

Al onze producten worden verpakt, opgeslagen, vervoerd volgens de internationale regelgeving.

De bars zijn verpakt met geweven tas om schade te voorkomen. Identificatie etiketten zijn gelabeld volgens standaard specificatie of instructies van de klant.

Speciale verpakking is beschikbaar als per klant eis.

Lgs sierkist zijn beschikbaar voor speciale bescherming.

Andere soorten verpakking kunnen worden aangeboden als verzoek.

Sainltess-Steel-Bar-packing.jpg


 

Wij zijn een Chinese fabrikant en distributeur van 2205 dubbelzijdig stalen balk. Onze producten worden gepromoot. Bent u in de chemische industrie, de machine-industrie, de medische industrie, enz., als u vragen over het product of de prijs hebt, of zou willen testen van het monster, neem dan gerust contact met ons op.

Tel: +86-21-60530355
Fax: +86-21-51385305
E-mail:
Sales@beallindustry.com


Onderzoek