904 L RVS blad/plaat

904 L RVS blad/plaat
Praat nu
Productdetails
Met ruime ervaring en expertise is Beall Industry Group een van de toonaangevende 904l RVS blad/plaat fabrikanten en leveranciers. We hebben honderden hoog gekwalificeerde werknemers tot uw dienst. Houdt u er zeker voor de scherpe prijs 904l RVS blad/plaat te koop bij ons.

904L/N08904 roestvaste staalplaat zijnhoge corrosieweerstand in een breed scala van omgevingen van het proces.. Wij houden maandelijks over 5000-10000 ton RVS op voorraad. Als één van de grote voorraad houder in China bieden wij de beste prijzen, kwaliteit, ondersteuning en snelle levertijd
 

904L (UNS N08904) roestvrij staal legering is een super austenitische roestvast staal dat is ontworpen voor matige tot hoge corrosieweerstand in een breed scala van omgevingen van het proces. De combinatie van hoge chroom en nikkel inhoud, in combinatie met toevoegingen van molybdeen en koper, het verzekeren van goed tot uitstekend corrosieweerstand.

Met haar zeer gelegeerd chemie — 25% nikkel en 4,5% molybdeen, 904L biedt goede chloride stress corrosie weerstand kraken, putjes en algemene weerstand tegen corrosie superieur aan 316 L en 317L molybdeen roestvast staal verbeterd.

Alloy 904L werd oorspronkelijk ontwikkeld om te weerstaan omgevingen met verdund zwavelzuur. Het biedt ook goede weerstand tegen andere anorganische zuren zoals hete fosforzuur, evenals de meeste organische zuren.


Onderzoek