Monel405

Praat nu
Productdetails

Als u van plan bent om te kopen monel405 China van professionele monel405 fabrikanten China en leveranciers China, neem dan gerust contact op met Beall Industry Group, uitgerust met productieve fabriek, zijn wij altijd tot uw dienst.

MONEL legering 400 (UNS N04400)


Ni 66,5 Cu 31 Fe 2.5 Mn 2.0 C 0.3 Si 0,5 S 0.024

Hoge Prestaties legeringen voorraden en produceert deze rang in de volgende vormen aannemen: Bar, draad, blad, plaat, spoel, bevestigingsmiddelen en smeedstukken verkoopt.

Overzicht

Een nikkel-koper legering, resistent tegen zeewater en stoom bij hoge temperaturen evenals over zout en bijtende oplossingen.
Legering 400 is een nikkel-koper legering met uitstekende corrosieweerstand in een breed scala van media. De legering wordt gekenmerkt door goede algemene corrosieweerstand, goede lasbaarheid en matige tot hoge sterkte. De legering is gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen. Het heeft uitstekende weerstand tegen snel stromende brak water of zeewater. Het is met name tegen zoutzuur en vloeizuur zuren wanneer ze-waaraan koolzuurgas is toegevoegd zijn. De legering is licht magnetisch bij kamertemperatuur. De legering wordt wijd gebruikt in de chemische, olie en marine-industrie.


Onderzoek